CFD Trading

Contract for difference, eller CFD, har blivit världens snabbast växande handelsverktyg sedan starten på 1990 -talet. CFD: er är ett kontrakt mellan en köpare och en säljare som spekulerar i rörelsen av ett tillgångspris. Så om du köper en CFD accepterar du att byta värdedifferens för en viss aktie eller underliggande produkt mellan den tidpunkt då kontraktet öppnas och den tid då det stängs. Om aktien stiger i pris får köparen kontanter från säljaren, och vice versa.

Till exempel:
Om du köper ett kontrakt för skillnad på £ 10 och säljer det för £ 12 får du skillnaden på £ 2 pund. Om du däremot köper CFD för £ 10 och säljer den för £ 8 måste du betala £ 2 skillnaden.

Vad är CFD Trading?

CFD trading skapades i början av 90 -talet i ett investeringshus för att fylla ett märkbart gap på handelsmarknaden. Sedan dess har det blivit ett ovärderligt handelsverktyg, bland annat på grund av att de arbetar med “initiala marginaler” och därför skapar en hävstångsram för handel. På grund av CFD tradings flexibilitet och potentiella höga avkastning har det nu lockat ett stort antal investerare på CFD trading marknaden, från enskilda och privata investerare till stora företag.

Under det senaste decenniet har CFD trading flyttat från stor-stadens investeringshus till den öppna onlinemarknaden. Teknisk utveckling innebär att CFD-handel nu kan äga rum från ditt eget hem, eller till och med i farten via din mobil. Tillgång till CFD trading med denna nya teknik fungerar bäst när du kan använda de senaste online-börsverktygen, till exempel kartläggning i realtid. Våra CFD mäklare erbjuder olika produkter kombinerade i sina kontopaket, dessa mäklare kan också ge forskningsbaserade råd om marknadens beteende, så att du kan fatta rätt beslut när du ska öppna och stänga affärer på marknaden.

Bästa CFD Mäklare

Många människor kanske vill uppleva spänningen med att handla kontrakt för skillnader eller CFD, men är förvirrade över det bästa stället att börja. CFD, eller kontrakt för skillnader, fungerar på samma sätt som Financial Spread Trading, vilket gör det möjligt för en Forex trader att spekulera i prisrörelsen på vissa aktier och underliggande produkter. Till skillnad från vanliga aktier behöver du dock bara fastställa en liten andel av den totala aktiekursen (en ”initial-marginal”). Du kan därför spekulera i ett större antal aktier och öka din portfölj.

CFD kan vara ett svårt koncept att förstå, just därför har vi har valt de bästa CFD mäklare här ovan för att hjälpa dig genom vad som kan verka som ett minfält. Våra särskilt utvalda CFD -mäklare erbjuder nu en rad kvalitetstjänster som gör det enkelt att hantera dina CFD: er.