Växla hos Forex och vinn fina priser

Just nu har vi ett erbjudande som gäller alla stamkunder. Om man växlar pengar hos oss minst tre gånger innan året är slut kommer man att delta i ett lotteri där man kan vinna fina priser. Bland annat kommer vi att lotta ut en kontinentalsäng till en lycklig vinnare. För att delta i lotteriet måste man växla pengar till ett värde av minst 500 kronor per gång och vi har också begränsat valutorna som man växlar för att ha tillgång till tävlingen.

För att få vara med och tävla behöver man växla till eller från svenska kronor varje gång. Det måste också växlas till någon av de stora världsvalutorna som exempelvis euro, dollar eller brittiska pund. Detta för att det ska bli lättare att hålla reda på.

Valutor som man kan växla till eller från för att få vara med i tävlingen inkluderar också valutor som används i vanliga turistdestinationer dit svenskar brukar åka som till exempel Thailand och Mexico.

För att delta i tävlingen behöver du hämta ut en särskild kupong när du växlar pengar hos oss nästa gång och på denna kupong får du en stämpel för varje gång du växlar. När du har växlat tre gånger ska du ha fått tre stämplar och du kan då lämna in kupongen på ditt närmaste växlingskontor för att delta i tävlingen.

Detta är en tävling som vi arrangerar för att ge lite extra belöning till våra trogna kunder och på så vis belöna dem som växlar hos oss lite oftare. Detta är viktigt tycker vi så att alla ni kunder känner er välkomna men också att ni känner er uppskattade och sedda av oss.

Tävlingen är redan igång så ni som vill delta behöver inte fundera på att vänta in något startdatum. Tävlingen pågår hela vägen fram till nyårsafton den 31 december och i början av januari kommer vi att dra alla vinnare. Stort lycka till allesammans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.