Vi har massor av olika valutor

Hej och välkomna till oss på Forex Trading Sverige!

Hos oss kan du växla till massor av olika valutor som är riktigt bra att ha om du till exempel ska åka utomlands. Något som kan vara bra att känna till är att dessa valutor fungerar riktigt bra även att betala för vissa tjänster. Vi känner bland annat till ett företag som sysslar med trädfällning Skåne som utöver att ta betalt i svenska kronor även accepterar betalningar som görs i Euro. Detta tycker vi är väldigt häftigt.

Anledningen till att han gör det är förvisso för att han har många kunder från Holland och Tyskland som äger sommarstugor i Sverige. Dessa stugägare skickar ofta sina betalningar under våren innan de har kommit upp till sina stugor under sommaren och då skickas betalningarna direkt från Tyskland eller Holland. Trädfällaren i fråga utför då arbetet vid stugorna under våren, till exempel när nya tomter ska anläggas eller när någon kund vill ta bort träd för att få bättre utsikt.

Den aktuella trädfällaren som vi gärna tipsar om finns på tradfallningskane.se och han kommer ofta in till oss för att växla sina Euro till svenska kronor efter att han har utfört ett arbete.

Vi har också många andra valutor som det går att växla till. En valuta som är väldigt populär är såklart den amerikanska dollarn som väldigt ofta används för att handla med men också för att resa till USA. Många resenärer kommer in till oss och växlar till valutan som används för härliga resor.

Något som ofta är väldigt kul är att småprata med dessa resenärer om var de ska åka och vad de har tänkt göra. Man blir glad av att höra om deras resplaner och det går snabbt att känna sig inspirerad själv. En drömresa för undertecknad vore att åka till Los Angeles och se alla härliga sevärdheter kring Hollywood.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.